Ahli Gabungan Poker memainkan Pocket Aces secara berbeza kerana tahap kemahiran mereka

Ahli Gabungan Poker memainkan Pocket Aces secara berbeza kerana tahap kemahiran mereka, dan tindakan sebagai rakan kongsi poker

Adakah ia berbaloi untuk berjalan dan bukannya menaikkan jika anda diuruskan pasangan berkepentingan tinggi seperti permaisuri dan raja?

Kerana orang cuba memerangkap anda dengan tangan ini, adalah penting untuk bertanya soalan itu. Baru-baru ini anda telah menyedari bahawa anda mengangkat sebahagian besar tangan anda kerana anda merasakan bahawa jika banyak tangan marginal melihat flip secara percuma.

Anda mungkin perasan bahawa pincang dengan tangan yang kuat tidak bermakna anda dibesarkan. Tetapi, meningkatkan seolah-olah membuat lawan anda melipat 75% kali, atau malah meletakkan anda semua-in dengan ace tinggi, atau sesuatu yang serupa. Anda mungkin tertanya-tanya sama ada ia berbaloi untuk ditingkatkan apabila anda akhirnya mengambil hanya beberapa bidai, atau terpaksa meletakkan keseluruhan timbunan anda pada baris sebelum anda melihat satu kegagalan pun slot online aztecslot88.

Katakan anda telah bermain padu sepanjang malam dan tiba-tiba anda tiba-tiba mendapati diri anda memandang ke arah ace dengan kenaikan dari bawah pistol dan ejen yang memanggil. Walaupun anda akan menaikkan semula di sana, anda mungkin tidak dapat mengumpulkan orang yang mencukupi untuk menjadikan kenaikan ini menguntungkan.

Bagaimana jika anda hanya menentang satu atau dua pesaing? Ia benar-benar bergantung pada siapa anda bertanya. Pertimbangkan cara terbaik untuk mengeluarkan jumlah maksimum wang daripada lawan anda menggunakan Aces anda, memandangkan imej jadual anda.

Mungkin sudah tiba masanya untuk menjadi lebih longgar supaya anda boleh mengumpul wang apabila anda memilikinya dan lebih cenderung untuk mengambil tindakan.

Kadang-kadang sukar untuk mengetahui.

Sepasang poket rendah, seperti fives atau deuces tidak akan dinaikkan cukup kerap untuk menjadikannya lebih mewakili kad yang lebih tinggi.

Ini mungkin mempunyai risiko yang berpotensi. Lawan anda boleh mengangkat semula tangan anda jika mereka juga mempunyai kad yang kuat. Anda kemudian boleh melipat, kerana tidak lagi menguntungkan dari segi kewangan untuk bermain pasangan rendah.

Beberapa orang senang berjalan-jalan dengan poket berkualiti rendah, sehingga mereka dapat melihat kegagalan. Walaupun yang lain lebih suka mempunyai poket berkualiti tinggi dan dibesarkan, tidak mengapa untuk mempunyai asas yang kukuh dan tidak mengharapkan untuk dinaikkan semula.

Anda perlu mengetahui secepat mungkin sama ada wang anda dibazirkan. Ini benar tidak kira bagaimana anda memanggil atau menaikkan kenaikan gaji. Anda perlu mengamalkan ini sehingga anda mampu melakukannya tanpa berfikir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *