Mempunyai Had dalam Poker

Poker

Sekiranya anda pernah melihat poker dimainkan di TV, anda mungkin fikir anda boleh melakukannya. Nah, hari ini, anda boleh, sampai tahap tertentu. Internet telah menjadikannya hampir semua orang dapat bermain poker dalam talian, jika mereka tidak dapat mengakses kasino. Anda hanya perlu berhati-hati untuk mematuhi undang-undang perjudian di kawasan anda.

Sekiranya anda boleh bermain dan memutuskan untuk bermain  mega888 , salah satu perkara penting untuk dipelajari adalah mempunyai had. Berapa banyak yang anda sanggup belanjakan, atau perolehi, sebelum berhenti? Ini dipanggil pengurusan bankroll dan boleh membuat atau memecahkan anda di meja poker.

Ramai orang, misalnya, terus bermain dan bermain sehingga mereka memenangi pot dan kemudian berhenti untuk melindungi pendapatan mereka. Masalahnya ialah mereka kalah lebih banyak daripada akhirnya menang.

Di hujung spektrum yang lain, anda mempunyai orang yang beruntung dan enggan berhenti ketika mereka berada di hadapan permainan. Mereka akhirnya kehilangan pot besar dan kembali ke kedudukan satu. Anda tidak mahu berada dalam kumpulan. Oleh itu, penting untuk mengetahui kapan kemenangan anda benar-benar layak dilindungi dan kapan anda harus terus bermain.

Sudah tentu, mudah kehilangan wang anda ketika bermain dalam talian kerana anda dapat memindahkan lebih banyak dana ke akaun anda dengan beberapa klik butang. Oleh itu, semasa bermain dalam talian boleh menjadi menyeronokkan, anda harus menetapkan batasan dan mematuhinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *